Cursus Leren delegeren

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Wil en moet je alles zelf oplossen?

Als praktijkhouder of praktijkmanager wil je zo veel mogelijk tijd besteden aan je patiënten, je bent immers opgeleid als zorgverlener. Maar ook je medewerkers, de administratie en het ondernemerschap zelf vragen je aandacht. Het is mijn ervaring dat stress bij praktijkhouders en -managers onder meer veroorzaakt wordt door de – op zich best mooie – eigenschap om alles zelf te willen doen en op te lossen. Heb jij ook – net als veel collega’s – het gevoel dat alle problemen in de praktijk op jouw bord terecht komen?

Draait de praktijk door zonder jouw aanwezigheid?

Veel praktijkhouders en -managers willen altijd van alles op de hoogte zijn en lopen als een ware ‘control-freak’ door de praktijk. De uitdaging is echter om jouw team in haar kracht te zetten. Zodat medewerkers boven zichzelf uitstijgen en je capaciteiten naar boven ziet komen, waarvan je niet wist dat ze deze hadden. Stel je eens voor wat dit betekent voor de cultuur en de sfeer in de praktijk. Mijn ervaring is, dat dit een lager ziekteverzuim oplevert, minder verloop van medewerkers en een enthousiaster en gemotiveerder team. Wat allemaal uiteraard ook een positieve weerslag heeft naar de patiënten.

Leer delegeren in 7 video’s

Stel je daarentegen een team voor, dat vooral oplossingen aankaart in plaats van problemen. En waarbij regelzaken niet meer op jouw bord liggen, maar veelal door jouw team worden opgepakt. Wil jij dat ook bereiken?

Start dan met de cursus ‘Leren delegeren’. Deze cursus is eenvoudig online te volgen en gidst jou in 7 video’s door een doelgericht leerproces, zodat je meer gaat delegeren om niet meer alle problemen zelf op te lossen. Dit levert een ‘win – win – win’ situatie voor jou, je team en je praktijk.

Wil je meer delegeren?

Start de cursus voor slechts € 47,-. Met deze aanpak kun jij het ook:

  • Online cursus die gemakkelijk in eigen tijd te volgen is
  • Met 7 video’s, 6 opdrachten en 1 werkboek
  • To-the-point video’s die jou triggeren
  • Met een praktisch werkboek om zelfstandig jouw verbeterpunten te inventariseren
  • Leer delegeren voor meer rust en minder stress

Leerdoelen:

  1. Inzicht verkrijgen in je eigen mindset over ‘controle houden’ of ‘kunnen loslaten’.
  2. Uiteenzetten welke werkzaamheden je kunt gaan delegeren.
  3. Uiteenzetten aan wie je kunt gaan delegeren.
  4. Het creëren van de juiste voorwaarden om te delegeren binnen jouw praktijk.
  5. Het creëren van de juiste voorwaarden voor jezelf.

Lessen